Image

TULE
KIERTOTALOUSKUMPPANIKSEMME
-

Kilpailuetua kierrättämällä - tule kiertotalouskumppaniksemme!

Hyötyä jätteitä kierrättämällä

Vihreä Yritys -merkin avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Hyötykeräyksen Vihreät Kumppanit ovat sitoutuneet kestävän jätehuollon kehittämiseen.

Markkinoinnin ja tuotannon tukena

Vihreä Yritys -merkin avulla voitte vahvistaa mielikuvaa vihreästä yrityksestä. Voitte hyödyntää merkkiä yrityksenne viestinnässä monin eri tavoin. Vihreä yritys -merkki auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Kierrätyksen lisääminen ja materiaalihukan minimoiminen kiinnittää positiivisesti huomiota tuotesuunnitteluun, tuotantoon ja antaa vihreää sisältöä markkinointiin.

Säästöä joka roskalla

Kokonaisvaltainen kierrätykseen keskittynyt jätehuolto säästää kustannuksia.

Kumppaninamme saat tarkan ja selkeän kokonaiskäsityksen yrityksesi tuotannon ympäristöystävällisyydestä. Yrityksesi toiminnasta syntyvillä sivuvirroilla on suuri merkitys ympäristön tilaan, ja me autamme sinua löytämään niille tehokkaan kierrätysratkaisun. Tänään syntyvät roskat ovat huomisen arvokkaita raaka-aineita, ja me tarjoamme keinon hyödyntää ne vastuullisesti.


Vähennetään yhdessä materiaalihukkaa ja tuotannossa syntyvän jätteen ominaismäärää.

Haluatko saavuttaa kilpailuetua materiaaleja kierrättämällä? Soita ja jutellaan lisää. 

KIERTOTALOUSKUMPPANIMME KERTOVAT

Image

CITYMARKET SASTAMALA

Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin toimimaan vastuullisesti, uusiokäyttämään tavaroita ja vähentämään jätteen määrää. Tästä syystä valitsimme jätehuollossa kumppaniksemme Hyötykeräyksen, joka toimii kanssamme samalla tavalla: vastuullisesti ja vihreiden arvojen mukaisesti. Seuraamme jätemääriä Hyötykeräyksen raporteista. Niiden avulla pystymme kehittämään toimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan.

Outi ja Petri Vesanen
Kauppiaat

Image

JACKON FINLAND

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Yritys tuottaa rakentamiseen ja teollisuudelle nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Markkinajohtaja Jackon Finlandin kattava tarjonta EPS-, XPS-, EPP- ja EPE -valmisteisia tuotteita pitää sisällään niin eristeitä, elementtejä, märkätilalevyjä ja muita rakentamisen järjestelmiä kuin pakkaustuotteita sekä teknisiä komponentteja teollisuudelle – käyttökohteita on lähes loputtomasti.

Vihreä kumppanuus Hyötykeräyksen kanssa on ollut sujuvaa, nopeaa ja selkeää. Olemme yhteistyön kautta saaneet uusia ideoita sekä toimintatapaehdotuksia ja siten saavuttaneet kustannussäästöjä jätehuollossa. Palveluhenkisen Hyötykeräyksen kanssa yhteistyö on helppoa, sillä esimerkiksi tyhjennystilaukset on helppo tehdä ja, työ tulee nopeasti tehdyksi.

Seppo Laikko
Tuotantopäällikkö

Image

LEVORANNAN AUTO

Levorannan Autoliike on Suomen toiseksi vanhin autoliike ja Suomen suurin Ford Store sekä Ford- huoltoliike. Levorannan Autoliikkeellä on Suomen suurin Fordin lippulaivamyymälä, Ford Store.

Yhteistyö Hyötykeräyksen kanssa on ollut loistavaa, mutkatonta ja toimivaa. Kumppanuuden avulla olemme saavuttaneet säästöjä vuositasolla. Yhteistyö on helppoa. Kokonaisuuden saa yhdeltä toimijalta yhdestä puhelinnumerosta.

Kari Forsberg
Jälkimarkkinointipäällikkö

KIERTOTALOUSKUMPPANIMME KERTOVAT

Image

SÄÄSTÖMARKET HÄIJÄÄ JA HUITTINEN

”Meillä on vain yksi luonto ja maapallo. Meidän tehtävämme on suojella niitä.”

Huittisten ja Häijään Säästömarketit ovat yksityisiä päivittäistavarakauppoja. Kauppojen tarkoituksena on tarjota kuluttajalle edullisia tuotteita helposti ja nopeasti. Säästömarkettien valikoimat ovat laajat ja tarkoituksena onkin, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta paikasta.


Säästömarketissa kierrätetään kaikki mahdollinen. Säästömarket on valinnut kierrätyskumppanikseen Hyötykeräyksen. Yrityksen jätehuoltovastaava Sirpa Tuomiselle kierrättäminen on sydämen asia. ”Olemme koko ajan pyrkineet siihen, että eri materiaalit kierrätetään ja viedään niille kuuluviin astioihin”.  Tehokas kierrättäminen säästää jätehuollon kustannuksia huomattavasti. 

Sirpa Tuominen
Säästömarket

Image

LOJER

Lojer Group on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Satavuotiaan kotimaisen ja yksityisessä omistuksessa olevan yhtiön tuotantoyksiköt sijaitsevat Sastamalassa, Kempeleessä ja Hollolassa.

Lojer-konsernissa vastuullisuus on omistajalähtöinen arvo ja vastuullisesti toimiminen kaiken toiminnan lähtökohta. Tehtaiden laitevalmistuksessa huomioidaan ympäristövaikutukset niin jokapäiväisessä työssä kuin myös investoinneissa. Esimerkiksi Sastamalan tehtaan uusi ja tarkka levylaser säästää raaka-ainetta ja kuluttaa selvästi aiempaa konetta vähemmän energiaa, ja siitäkin energiasta osa tehdään Sastamalan tehtaan katolle ensi kesäksi 2023 asennettavilla 770 aurinkopaneelilla.

Kaikilla tehdaspaikkakunnilla kierrätetään kaikki, mikä on ollut järkevästi järjestettävissä. Kaikkien yleisimpien jätejakeiden ohella myös messinki, tyhjät aerosolipullot ja liimajäte. Sastamalan tontilla Niran pumpputehtaan valimossa valetaan myös alumiiniromu itse uudelle kierrokselle! Tämä on loistava esimerkki suljetun kierron toteutumisesta. Muovin kierrätys otettiin tehtailla käyttöön alunperin henkilökunnan aloitteesta.

Yhteistyö Hyötykeräyksen kanssa on ollut hyvää! Esimerkiksi viime keväänä kiersimme Hyötykeräyksen kanssa Lojerin Sastamalan tehdasta ja ideoimme ja toteutimme yhdessä parannuksia jätteenlajitteluun. Kierroksen jälkeen vaihdettiin jäteastioiden paikkoja ja lisättiin uusia astioita monille jätejakeille. Yhteistyö tukee Lojerin tavoitetta parantaa jätteen lajittelua. Hyötykeräyksen raportointityökalulla seuraamme säännöllisesti eri jätejakeiden määriä ja varmistamme, että sekajätteen määrä pysyy laskusuunnassa.

Eero Kaaja
Laatu- ja vastuullisuuspäällikkö

Jätelaki velvoittaa yrityksiä tehokkaampaan materiaalien kierrättämiseen

Jätelaki pähkinänkuoressa erilliskeräyksen osalta.

Miksi yrityksesi kannattaa toimia vastuullisesti?

Vastuullinen toiminta edesauttaa yrityksen kilpailukykyä useilla tavoilla. Tärkeimpänä niistä on asiakkaiden kasvava tietoisuus ympäristöasioista ja eettisyydestä. Yhä useammat yritykset ja kuluttajat tekevät päätöksiään yrityksen vastuullisuuden perusteella. Vastuullinen toiminta auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja säilyttämään nykyisiä.

Lisäksi vastuullinen toiminta edistää yrityksen mainetta ja brändiä. Yhteiskuntavastuulliset yritykset usein koetaan luotettavammiksi ja paremmiksi työnantajiksi, mikä voi houkutella osaavia työntekijöitä yrityksen palvelukseen. Tämä puolestaan parantaa yrityksen tuottavuutta ja innovatiivisuutta, mikä voi kasvattaa sen kilpailukykyä entisestään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vastuullinen toiminta on tärkeä osa yrityksen menestyksekästä liiketoimintaa. Sen avulla yritys voi parantaa mainettaan, houkutella uusia asiakkaita ja työntekijöitä, sekä säilyttää kilpailukykynsä muuttuvassa markkinaympäristössä.

Meiltä saat täsmäräätälöidyt ratkaisut vastuulliseen ja kestävään liiketoimintaan. 

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujen maksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Kredit Oy
Rantatie 323
27800 Säkylä

Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Sanna Tammelin,
puhelin 044 700 4925 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.