Image

YRITYS, TULE
KIERTOTALOUSKUMPPANIKSEMME!

Yrityksille tarkoitetut keräysvälineet

Missiomme Hyötykeräyksellä on auttaa asiakkaitamme kohti vastuullisempaa ja kestävämpää liiketoimintaa. Meidän avullamme voit tehdä vastuullisuudesta kilpailuetusi ja samalla auttaa ympäristöä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman materiaalien keräysvälineitä, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Olit sitten tarvitsemassa jäteastioita, puristimia, paalaimia tai etulastauskontteja, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Voit ostaa tuotteet omaksi tai vuokrata ne käyttöösi.

Yrityksesi jätteiden keräysvälineet voivat olla olennainen osa vastuullista ja kestävää liiketoimintaa, joten valitse Hyötykeräys ja liity vastuullisten yritysten joukkoon!

Jätepuristimet

Toimitamme laajan valikoiman jätepuristimia erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Uusimmissa malleissa puristin lähettää viestin, kun se on lähes täynnä. Näin ollen puristimen tyhjennystä ei tarvise erikseen tilata. Mikäli yrityksessänne ei ole aiemmin ollut puristinta käytössä, suunnittelemme toimivan ratkaisun tapauskohtaisesti. Esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin yleensä ratkaisu on erilainen kuin päivittäistavarakauppaan. Kaikki jätepuristimme on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. 

Image

Paalaimet

Jätepaalaimet soveltuvat niin isojen kuin pienienkin yrityksien käyttöön. Palaaimella säästetään tilaa, kun niillä kerättävä materiaali saadaan kerättyä tiiviisti. Paalaimet soveltuvat mm. muovin ja pahvin erilliskeräykseen.  Valtavalla puristusvoimalla toimiva paalain tekee tiiviitä paaleja. Valittavana on paalaimia, jotka voivat tehdä useaan sataan kiloon asti paaleja. Kerro meille tarpeesi, niin teemme sinulle ehdotuksen tarpeesi soveltuvasta ratkaisusta. 

Image

Lajittelukalusteet

Ylijäämämateriaalien eli roskien erilliskerääminen voidaan tehdä myös kauniisti. Saat meiltä tilaasi sopivat lajittelukalusteet. 

Image

Vaunut ja säkkipidikkeet

Meiltä saat myös säkkitelineet, lajitteluvaunut sekä erilaisia pyörillä varusteltuja telineitä. Säkkipidikkeet ovat kätevä keräystapa, joka soveltuu sekä toimistokäyttöön että tehdaskäyttöön. 

Image
Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Tietoturva-astiat

Toimitamme yrityksille tarpeeseen sopivan, lukittavan astian tietosuojapapereiden käräykseen. Tarvittaessa toimitamme myös tuhoamistodistuksen. Normaalisti astiakoko on 140-240 litran välillä. Tietosuojapaperit kuljetamme standardien vaatimalla tavalla lukitussa astiassa. Tietoturvapaperin ollessa määränpäässään se tuhotaan silppuamalla lukukelvottomaksi. Tuhottu lukukelvoton paperisilppu hyödynnetään uudelleen paperiteollisuuden raaka-aineena. Digitaalinen tieturvajäte toimitetaan hyödynnettäväksi joko materiaalina tai energiana.

Noutaessamme säiliöt identifioidaan ja turvakuljetamme tietoturvajätteen omaan tuhoamisyksikköömme. Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän, materiaalin, nouto- ja tuhoamisajankohdan ja annamme tuhoamistodistuksen.

Noudot voidaan sopia säännöllisiksi, tai materiaali voidaan noutaa tilauksesta.Tietoturvajätteen tuhoamispalvelumme täyttää GDPR-asetuksen vaatimukset.

Etukontit

Korkealuokkaiset etukonttimme on varustettu kansiluukulla. Toisin kuin paalain, etukontti vaatii isomman tilan sijoituspaikakseen. Etukonttia suositelemme erityisesti silloin, kun jätemäärät ovat suuria. 

Image

Astiasuojat

Mikäli käytössä ei ole esimerkiksi katettua roskikatosta, hyvä vaihtoehto on hankkia eri astioille yhteinäiset kuoret. Astiasuojat ovat tyylikäs valinta pihaan kuin pihaan. Jäteastiasuoja on myös paloturvallinen valinta. Astiasuojat soveltuvat eri kokoisille astioille. Edestä täytettävät astiasuojat voidaan sijoittaa aidan tai einän viereen. 

Image
Image

Olemme olleet kiertotalouden edelläkävijäyritys jo yrityksemme alkuajoista lähtien. 

Olemmekotimainensuomalainenperheomisteinenkiertotalousalan yritys.

Muut palvelumme yrityksille

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista.  Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kuormalavojen kierrätys on tärkeää, sillä hyvin säilytettyinä lavat ovat pitkäikäisiä. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan. Käytettyjen lavojen kierrätys ja kunnostaminen on kiertotaloutta parhaimmillaan!

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä, jonka kierrättäminen voi olla haastavaa. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt.

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Image
Image
Image