logo

Kokonaisvaltaista jätehuoltoa

Hyötykeräys on Sastamalassa sijaitseva jätehuoltoalan ammattilainen, joka palvelee yrityksiä koko Pirkanmaan alueella. Teemme kierrättämisestä vaivatonta, sillä tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaiset jätehuoltoon liittyvät palvelut.

Toimintamme keskeisin periaate on ympäristöystävällisyys. Siksi autamme yrityksiä kierrättämään mahdollisimman suuren osan toiminnassa syntyvästä jätteestä. Luonnon lisäksi meille on tärkeää huolehtia siitä, että myös asiakkaat kiittävät. Takaamme, että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä Hyötykeräykseen ja kysy tarjous. Räätälöimme yrityksellesi sopivan paketin.

yrityssivun_banneri-vihrea1.jpg

JÄTEHUOLTO

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista.  Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Tilaa tyhjennys >>>


Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, Hyötykeräys tarjoaa yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous >>>


Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Kysy tarjous >>>


Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Tilaa tyhjennys >>>


Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>


Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä, jonka kierrättäminen voi olla haastavaa. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt.

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Ota yhteyttä

Vammalan Hyötykeräys Oy

Kiertokatu 1, 38210 Sastamala
Asiakaspalvelu: 050 5559362
info@hyotykerays.fi

Lauri Jokinen: 050 5559352
lauri.jokinen@hyotykerays.fi